Menu
Your Cart

За Нас - Mona Grace Ltd.

За Нас - Mona Grace: Покорете С Елегантността Си

 

Добре дошли в Mona Grace, където елегантността среща изтънчеността. Ние сме семеен бизнес, намиращ се в живописния град Русе, България. Нашата история е история на страст, творчество и обща любов към модата, оформена от дуо майка и дъщеря.

 

Нашето Пътешествие:

Основана през 2022 г., Mona Grace се роди от мечта да се създаде марка, която отбелязва красотата на женствеността чрез вечни и елегантни тоалети. Като семейство, ние си представихме място, където жените могат да намерят изискани рокли за всяко специално събитие, изработени с внимание към детайла и ангажимент за качество.

 

Нашият Поглед:

При Mona Grace вярваме, че всяка жена заслужава да се чувства уверена и лъчезарна по време на най-ценните моменти в живота си. Нашата цел е да предоставим колекция от елегантни облекла, които преодоляват времето, предлагайки смесица от класически стил и съвременен блясък.

 

Произведено в България, Обичано в САЩ:

Гордеем се, че женските ни облекла се изработват с грижа тук, в България. Всяко парче е свидетелство за българското наследство на ръчен труд и отдадеността на нашите умели майстори. Въпреки че корените ни са засадени в Русе, нашите творения са намерили втори дом в Съединените щати.

 

Нашата Колекция:

Mona Grace се специализира във вълнуващо разнообразие от рокли, предназначени за множество събития. От очарователните вечери на дипломиране и приказните сватби до изтънчените посрещания вкъщи, оживени парти вечери и елегантни коктейлни събития - нашата колекция е отражение на разнообразните моменти, които обогатяват живота на всяка жена.

 

Качество, На Което Можете Да Се Доверите:

Постоянно се стремим да предоставяме облекла, които не само придават красота, но и продължават да впечатляват. Нашето фокусиране върху качеството гарантира, че всяка рокля е хармонично съчетание от разкошни материи, безупречно кроене и уникален дизайн. Искаме вие да се чувствате толкова изключителни, колкото моментите, които отбелязвате.

 

Свържете Се С Нас:

Mona Grace е повече от просто марка, това е общност, изградена върху споделените стойности на грация, стил и празненство. Свържете се с нас в социалните мрежи, споделете своите моменти с Mona Grace и станете част от нашето нарастващо семейство.

 

Благодарим ви, че избрахте Mona Grace - където всяка рокля разказва история, а всеки момент е възможност да сияете.

 

С грация от екипа на Mona Grace!